EXCLUSIEF VERGADEREN BIJ YOUMEET!

Met veel trots kunnen wij vertellen dat Youmeet in samenwerking met Creative Valley Utrecht haar concept aan het uitbreiden is!

De bouw van het exclusieve glazen paviljoen in de tuin van Youmeet is inmiddels in volle gang en wordt in de zomer van 2017 geopend!

Het paviljoen maakt het mogelijk om een bijeenkomst in exclusieve setting met openhaard te ervaren of om de dag met een culinair diner af te sluiten. Door het gebruik van veel glas en natuurlijke producten voelt het in de winter […]

Voorjaarskorting bij Youmeet!

Het voorjaar begint weer te kriebelen en dus is er Van 20 t/m 3 maart 2017 het VOORJAARSVOORDEEL!

VOORDEEL 1:

– 1 ruimte naar keuze*
– 1 dagdeel (ochtend of middag) van maandag tot en met vrijdag
– inclusief koffie, thee, water en fris
– maximaal 10 personen
– gratis parkeren onder het pand*
– € 250,00 (excl. btw)

VOORDEEL 2:

– 1 ruimte naar keuze*
– 1 dagdeel (ochtend of middag) van maandag tot en met vrijdag
– inclusief koffie, thee, water en fris
– maximaal 25 personen
– gratis parkeren voor maximaal 15 personen […]

Lees verder...

Steun aan Stichting KiKa!

kika

De maand januari stond bij Youmeet geheel in het teken van steun aan Stichting Kika; kinderen kanker vrij! Het is de doelstelling van KiKa om onderzoek naar genezing van kinderkanker in een snel tempo door te zetten en de zorg van zieke kinderen te optimaliseren. Aan deze doelstelling dragen we graag ons steentje bij! Daarom heeft Youmeet van 2 t/m 31 januari […]

Lees verder...
inspiratiesessie Youmeet

Speak & Inspire bij Youmeet

vanaf januari 2017 gaat Youmeet van start met haar maandelijkse Speak & Inspire sessies! De sessies die elke derde vrijdag van de maand plaatsvinden, hebben een variërend actueel thema. Elke maand zal een inspirerende spreker zijn/haar kennis delen met de deelnemers, waarna er ook gelegenheid is om onderling ervaring uit te wisselen.

Heb jij behoefte om je verhaal te delen of om geïnspireerd te worden, blok de derde vrijdag in de maand; speak & get inspired!

Wanneer: elke derde vrijdag van de maand
Waar: […]

Lees verder...