locatie.

Youmeet
Orteliuslaan 11* 
3528 BA  Utrecht (Papendorp)
E: info@youmeet.nl
T: 030 767 05 67

*naast nr 850 en schuin tegenover nr 750!

Youmeet bevindt zich in Creative Valley, een kantooromgeving voor het nieuwe werken, centraal gelegen in Papendorp, Utrecht.

Klik hier voor de routebeschrijving, de parkeermogelijkheden en de bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Ga voorbereid op weg en kijk op vanAnaarBeter.nl voor de wegwerkzaamheden en alternatieve reisroutes in de omgeving van Utrecht.

 

vraagteken-door-vraagtekens-wordt-omringd-dat-33223542

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

 

 

 

 

 

 

 

Joyce Aangeenbrug 2014

joyce.

E: joyce@youmeet.nl

“Een goede basis voor het bereiken van een ambitie is samenwerking! Elke dag ga ik vol enthousiasme aan de slag om samen met mensen een optimaal resultaat neer te zetten. Als mensen bij ons de deur uit lopen met een lach en weer terugkomen dan ben ik tevreden!

Na haar opleiding bij Schoevers is Joyce op diverse niveaus als office manager en management assistente werkzaam geweest. Een vervolgopleiding Office Management en verdieping in de zakelijke evenementen hebben er toe geleid dat zij de afgelopen tien jaar veel ervaring heeft opgedaan met het organiseren van studiereizen en zakelijke evenementen. Joyce is enthousiast, projectmatig en heel gedreven. Als relatiebeheerder en event manager pakt zij uw project samen met u op en voelt zij zich verantwoordelijk voor een succesvol eindresultaat.

Joyce heeft in 2010 vanuit adviesbureau YNNO, samen met haar voormalige collega Theda Kunnen, Youmeet opgericht.

LinkedIn profiel

Jasper (2)

jasper.

E: jasper@youmeet.nl

“Werken met passie, een glimlach en goede samenwerking zorgt voor de drive die nodig is om gezamenlijk successen te behalen.”

Jasper is na zijn opleiding Horecaondernemer/-manager werkzaam geweest in de hotellerie. Om zijn horizon te verbreden heeft hij gekozen voor de aansluitende opleiding Vrijetijdsmanagement. Na het afronden van deze opleiding was hij opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen de evenementensector en heeft deze gevonden bij Youmeet. Jasper is resultaatgericht en zal met veel enthousiasme uw sessie op zowel operationeel als organisatorisch niveau tot een succes maken.