Masterclass Het Nieuwe Werken

Wegens succes voor het derde opvolgende jaar herhaald!

Donderdag 21 maart 2013 wordt, in samenwerking met Vakmedianet, de tweede dag van de vijfdaagse Masterclass Het Nieuwe Werken bij Youmeet gehouden. De dag wordt verzorgd door Frederik van Steenbergen en Frank Eckelmans van YNNO.

Het succes van het invoeren van Het Nieuwe Werken in een organisatie staat of valt met de juiste vertaling van de bedrijfsvisie naar een eigen werkstijl. Een nieuwe manier van werken is namelijk geen doel op zich. Het is een middel om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren en de performance aantoonbaar en evidence based te verbeteren. De deelnemer onderzoekt op interactieve wijze de eigen bedrijfsvisie en vertaalt deze naar leidende principes voor de nieuwe manier van werken. Deze worden vertaald naar uitgangspunten voor Bits, Bricks & Brains. Zo komt men tot de eigen unieke werkstijl.
Tijdens de workshop bij Youmeet leert de deelnemer de vertaalslag te maken van een abstracte visie naar een concrete werkstijl. Daarmee is de basis gereed voor de verdere, succesvolle uitwerking in de eigen organisatie. Voorbeelden uit de praktijk worden gecombineerd met theorie. Praktische hulpmiddelen worden aangereikt om zelf aan de slag te gaan.