Netflex: Youmeet the Experts 2012 komt er weer aan

 

Logo Netflex

Succesvolle evenementen (en daar durft Netflex van te spreken met een gemiddelde beoordeling van een 8,3) vragen om een vervolg! Daarom organiseren zij op donderdag 8 november 2012 voor de tweede keer ‘Youmeet the Experts’ bij Youmeet.

Youmeet the Experts is een interactieve dag waar u de hele dag verschillende sessies kunt volgen. Of u nu een ICT specialist bent of een managementfunctie heeft. Er is ruimte voor discussie en interactie en u kunt praktijkverhalen horen van tevreden klanten.

Quote n.a.v. vorig jaar: “Langs deze weg wil ik graag nogmaals mijn complimenten overbrengen, en ook namens alle andere. De organisatie was top, de sessies en de sfeer idem. Wat ons vooral opviel was de enorm hoge mate van interactie met de klanten. Naar mijn mening volledig toe te schrijven aan de door jullie gekozen opzet en invulling. Wanneer Netflex besluit dit een vervolg te geven, kunnen jullie zeker weer op ons rekenen!”. Gertjan Beentjes, Novell Benelux Team leader / Partner Executive bij Novell

Enterprise 2.0 | Het Huidige Werken | Mobility |What’s Hot?

Binnen deze 4 topics zijn 16 verschillende sessies opgesteld. U kunt plaatsnemen aan de ronde tafel en discussiëren over bijvoorbeeld Business Continuity Management, een klantervaring horen over VDI, een demo bijwonen van MDM en experts ontmoeten van verschillende partners en sparren over de inzet van Service Desk.