bijzondere vergaderlocatie Utrecht

Secretaresse Xperience 2017

Na het succes van vorig jaar organiseren wij wederom de Secretaresse Xperience!

Wanneer: donderdag 20 april 2017
WaarYoumeet, het inspirerende vergaderconcept in Creative Valley
Tijd: 12:00 tot 18:00u
Kosten: €95,- (dit is inclusief lunch en afsluitende borrel)

Tijdens deze middag sta jij als ‘merk’ centraal en komen onderstaande thema’s aan bod. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om kennis en ervaring met andere deelnemers uit te wisselen.

Kleurrijk talent als een personal brand
Voormalig directeur van Schoevers; Rob van der Westerlaken, tevens oprichter van het fenomeen ‘De Secretaressedag’ geeft een inspirerende workshop. Rob gaat interactief in op jouw rol en persoonlijke bijdrage in de veranderende kantooromgeving met vertaling naar praktische persoonlijke handvatten. Een sterk merk verdient onderhoud. Blijf daarom werken aan jouw merk. Wat wordt jouw motto in dit kader?

Digital behaviour
Vincent Wiekenkamp projectmanager bij YNNO neemt je mee in de wereld vol veranderingen. ‘’Digitalisering en digitaal werken is niet meer weg te denken uit ons leven. Zakelijk niet, maar privé al helemaal niet meer. Zakelijk gezien moet het meerwaarde hebben en goed aansluiten bij het werk dat je doet. De keuzevrijheid van het “Anywhere, Anytime en Anyhow” digitaal werken helpt jou naar een betere performance. Maar: hoe zorg je er voor dat je niet doorschiet? Hoe voorkomen we dat je oververhit en digitaal gestrest uit de bocht vliegt?’’

Schrijf je nu in, vol=vol!