Masterclass Spreken met Impact – UITVERKOCHT

Logo Great Communicators

DE MASTERCLASS VAN NOVEMBER IS UITVERKOCHT! U KUNT ZICH HELAAS NIET MEER INSCHRIJVEN. WIJ ORGANISEREN VAKER WORKSHOPS, HOU ONZE WEBSITE IN DE GATEN!

Op 5 november 2013 organiseren wij, in samenwerking met Great Communicators, een masterclass Spreken met Impact.
Wil je leren hoe je een groep mensen kunt bereiken of hoe je mensen kunt boeien en inspireren? Ben je een professional en wil je in je communicatiekracht groeien? Schrijf je dan in voor de masterclass Spreken met Impact.

Communicatie is een snelweg naar persoonlijke groei. Want wanneer je spreekt voor een groep, kom je jezelf op verschillende vlakken tegen. Leer spreken vanuit jouw persoonlijke kracht en op een manier die bij jóu past. Pas dan zal je echt impact maken op je publiek en zal je boodschap beklijven. Great Communicators is een innovatief platform voor training en coaching. Zij zijn als sprekerscoaches nauw betrokken bij grootschalige evenementen, zoals TEDx Amsterdam en inhouse trajecten bij bijvoorbeeld Microsoft, Randstad en Groupon.
De masterclass wordt gegeven door Joni Bais en Katinka Toet van Great Communicators. Zij delen een scherpe intuïtie, een enorm talent voor public speaking en een ruime ervaring.

De masterclass vindt plaats op 5 november 2013 van 18.30 – 21.30u bij Youmeet in Creative Valley, Utrecht.

Deelname aan de masterclass is € 295 p.p. (incl. hapje eten en excl. btw). Inschrijven kan door een mail te sturen naar
info@youmeet.nl. Je ontvangt dan een mail met de details.