Social Media Course door NIMA en Energize

Social Media are hot. Daarom organiseren NIMA en Energize voor de tweede keer de NIMA Social Media Course bij Youmeet.
Deze exclusieve driedaagse leergang biedt verdieping op de social media thema’s webcare & reputatiemanagement, campaigning en ROI. De drie dagen hebben een interactief karakter. Tijdens workshops en opdrachten gaan deelnemers direct aan de slag. De tips en tools uit de presentaties zijn direct toepasbaar op de eigen praktijk.

Dag 1: Webcare & reputatiemanagement
Direct antwoorden op vragen van de klant is de norm. Hoe richt je je organisatie hierop in? Krijg een overzicht van de laatste ontwikkelingen binnen Webcare, de implementatie binnen je organisatie en het opzetten van een social media policy.

Dag 2: Social Media Campaigning
Leer hoe je social media kunt gebruiken als strategisch onderdeel van je campagnes en mensen in beweging kunt brengen.

Dag 3: Return on Investment
De doelstellingen en KPI’s van social media zijn compleet anders dan de GRP’s, unieke bezoekers en pageviews waar we vertrouwd mee zijn. Ontdek wat de social media maatstaven en hulpmiddelen zijn om effectiviteit te meten.

De Social Media Course vindt plaats op 2, 16 en 30 november 2011 van 9.00 – 18.00 uur bij Youmeet. Om persoonlijke aandacht te kunnen garanderen is slechts plaats voor 28 deelnemers. De kosten voor deelname bedragen € 1.395 voor leden en € 1.695 voor niet-leden inclusief een literatuurpakket, lunches en afsluitend diner.

U kunt zich online inschrijven via de website van NIMA.