Youmeet Summer Challenge – 1 september 2011

Zomertijd, komkommertijd. Weinig nieuws, weinig bedrijvigheid. Komkommertijd, eigenlijk een mooie tijd om halverwege het jaar te reflecteren en nieuwe plannen te maken. In het licht van de zomer en onder het genot van een heerlijk koud biertje of een glaasje wijn op zo’n broeierige zomernamiddag, zouden ook mooie, nieuwe innovatieve ideeën kunnen ontstaan.
Maar wordt deze tijd in de zomer wel zo effectief besteed? Of geniet iedereen stiekem van de ledigheid die komkommertijd met zich meebrengt. Onlangs was het nog op het journaal. Naar aanleiding van de grote bezuinigingsslag, onder andere op onderzoek. En hoe die bezuinigingen funest zijn voor de positie van Nederland als kennisland, als voorloper op vele gebieden. Hoe Nederland steeds verder af dreigt te zakken naar een land waar de middelmaat overheerst.
Youmeet wil samen met u deze middelmaat overstijgen. Daarom nodigen wij u uit op productieve wijze gebruik te maken van deze komkommerperiode. Want wat vormt een betere basis om te komen tot nieuwe inzichten en innovatieve ideeën en oplossingen dan een open en ontspannen houding door de genoten vakantie of met het vooruitzicht op een vakantie.
Youmeet daagt u uit. Heeft uw organisatie een nijpend vraagstuk op het gebied van Social Media of Het Nieuwe Werken, dan is dit uw kans. Doe mee aan de Youmeet Summer Challenge.
Pitch in maximaal 2 minuten uw case tijdens de Youmeet Summer Challenge. Samen met alle deelnemers, waaronder uw concurrent mede-pitchers bepaalt u de winnaar van de Summer Challenge. De winnende case wordt samen met alle deelnemers en onder begeleiding van professionals uitgewerkt aan de hand van het Youmeet concept.
Een case inbrengen is overigens geen must. Wij zorgen er voor dat het vraagstuk van dien aard is dat het voor alle deelnemers interessant is. Programma Youmeet Summer Challenge – 1 september 2011 @ Youmeet Utrecht
15.00 uur    Ontvangst 15.15 uur    The Summer Challenge: Pitch your case 15.45 uur    Winnaar pitch SHORT SUMMER BREAK 16.00 uur    Uitwerking case a.d.h.v. Youmeet concept 18.00 uur    Summer drinks & bites 19.00 uur    Einde

Aanmelden
Stuur een mail naar info@youmeet.nl en vermeld er dan ook bij of u graag een case wilt inbrengen of niet. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Maximaal 3 personen per organisatie. Deelname is gratis.

LET OP: Youmeet Summer Challenge gaat niet door