Flexibel werken en creatief vergaderen in Utrecht?

Flexibele werkplek Utrecht

Flexibel werken in één van de mooiste bedrijfsverzamelgebouwen van Nederland, maar niet vast zitten aan een lang contract of vast aantal m². Dat kan bij Youwork! Youwork biedt makkelijk opzegbare, full-service werkplekken aan met een laag instapmodel. Vooral de wat kleinere bedrijven (2-5 personen) krijgen hierdoor de mogelijkheid om te werken in dit stijlvolle gebouw, zonder al te hoge hoge kosten, terwijl je wel gebruik kan maken van alle faciliteiten die het gebouw én Youwork biedt. Zo is het unieke vergaderconcept Youmeet slechts één etage van je werkplek verwijderd.

Variëteit aan werkplekken

Geconcentreerd werken op één van de stilteplekken of aanlandplekken, samenwerken op een speciale plek met een groot beeldscherm of ontspannen overleg in de huiskamer. Binnen Creative Valley kunt u vanuit uw Youwork kantoor op allerlei werkplekken aan de slag.

Voorzieningen Youwork

Bij Youwork kunt u gebruik maken van alle virtuele voorzieningen zoals printer/scanner, grote beeldschermen, muziekstreaming en draadloos toegang tot Internet. Indien gewenst wordt uw eigen draadloze bedrijfsnetwerk aangemaakt. Uw klanten kunnen het gastennetwerk gebruiken. Tussen de middag schuift u aan in Brasserie La Vallée voor een heerlijke, dagverse, biologische lunch. Op aanvraag verzorgt de Brasserie ook ontbijt en diners.

Heeft u interesse om de nieuwe medebewoner van Youwork te worden dan kunt u contact opnemen met Joyce Aangeenbrug info@youwork.nl