Razendsnel groeien in Public Speaking?

Logo Great Communicators

In het najaar van 2014 organiseren wij wederom twee masterclasses Spreken met Impact in samenwerking met Great Communicators. Wij zijn trots op deze succesvolle samenwerking!

Deze masterclass is bedoeld voor professionals die willen groeien. Spreken vanuit je essentie, dat is het doel. Want wanneer je spreekt vanuit jouw essentie, spreek je krachtiger. Wanneer de boodschap echt vanuit joú komt, zal deze beter aankomen bij je publiek. Deze training is voor professionals die op frequente basis voor hun vak moeten spreken. In een intieme setting met maximaal 7 deelnemers zal er optimale aandacht zijn voor jouw persoonlijke groei.

In de reis van het spreken kom je allerlei aspecten tegen. Ingebakerde angsten, gewoonten en overtuigingen kunnen blokkades creëren. Hierdoor voelen mensen zich vaak niet vrij om te spreken. Door deze blokkades op te sporen en hiermee aan de slag te gaan, kan de weg naar het spreken als het ware worden vrijgemaakt. En zo is er ruimte voor een boodschap puur naar buiten te komen. Door jezelf hierin te overtreffen, kom je pas echt in beweging en vanuit daar kun je andere mensen raken. Als je in je grootsheid durft te stappen, kun je mensen inspireren.

De masterclass wordt gegeven door sprekerscoaches Joni Bais of Eva Pieper.

Datum: Maandag 6 oktober 2014
Tijd: 18.00 – 21.30 uur
Locatie: Youmeet

Datum: Dinsdag 25 november 2014
Tijd: 18.00 – 21.30 uur
Locatie: Youmeet

Deelname aan de masterclass is €295,- (ex. btw), inclusief een hapje eten.

Maximaal aantal deelnemers per datum is 7 personen.

Schrijf je hier in of stuur een mail naar info@youmeet.nl.