Masterclass Spreken met Impact – NOG 1 PLEK VRIJ

In navolging op het succes van de eerste masterclass, organiseren wij dit jaar weer twee masterclasses Spreken met Impact bij Youmeet.

Wil je leren hoe je een groep mensen kunt bereiken of hoe je mensen kunt boeien en inspireren? Ben je een professional en wil je in je communicatiekracht groeien? Schrijf je dan in.

Public speaking is een snelweg naar persoonlijke groei. Want wanneer je spreekt voor een groep, kom je jezelf op verschillende vlakken tegen. Leer spreken vanuit jouw persoonlijke kracht en op een manier die bij jóu past. Pas dan zal je echt impact maken op je publiek en zal je boodschap beklijven.

De masterclass wordt gegeven door sprekerscoaches Joni Bais en Eva Pieper van Great Communicators, een innovatief platform voor training en coaching. Zij zijn als sprekerscoaches nauw betrokken bij grootschalige evenementen, zoals TEDx Amsterdam en inhouse trajecten bij bijvoorbeeld Microsoft, Randstad en Groupon. Wij zijn heel blij met deze bijzondere samenwerking.

Datum: 26 maart en 3 juni 2014
Tijd: 18.30 – 21.30 uur
Locatie: Youmeet. – Creative Valley, Utrecht

 

Deelname aan de masterclass is €295,- (ex. btw), inclusief een hapje eten. Maximaal aantal deelnemers per datum is 7 personen.

Voor inschrijven klik hier >>

Wil je meer weten over de masterclass bekijk dan dit filmpje.