Pavilion introductiekorting april 2018

April doet wat hij wil!

De maand april is begonnen en geeft iedereen weer energie! Krokussen komen uit en vogels zijn weer te horen. Maar het is ook een eigenwijze maand, de zon is vaker zichtbaar en de vorst is nog niet verdwenen….

The Pavilion kan inspelen op deze energieke, maar wispelturige maand. De openhaard gaat aan bij koude ochtenden en avonden en de grote glazen pui schuift open zodra de zon haar werk doet. Onder het genot van vers gebrande koffie of frisse zelfgemaakte ijsthee kan genoten worden van het terras en de huiselijk sfeer.

Organiseert u wel eens een private meeting of diner en gaat u voor resultaat en beleving? Wilt u met uw klanten of collega’s genieten van heerlijke culinaire gerechten die chef koks vanuit een open keuken exclusief voor u verzorgen. Geniet u van het buiten kunnen zijn tijdens uw bijeenkomst of van een knisperend vuurtje op de achtergrond? The Pavilion biedt alles wat nodig is om van uw private meeting of diner een succes te maken.

Ervaar het bijeenkomen in The Pavilion en ondervindt wat deze locatie met uw bijeenkomst doet! Plaats een boeking en profiteer van wat april te bieden heeft = introductiekorting van 50%!

De introductiekorting geldt alleen voor boekingen die gemaakt worden in april 2018 en is van toepassing op de ruimtehuur. Cateringafname is verplicht. Boekingen vinden plaats in overleg en o.b.v. beschikbaarheid.

Wil je van deze actie gebruik maken? Bel of mail ons! info@youmeet.nl of 030 7670567.