Proeftraining Excellent Faciliteren

Foto Facilitating Company

Hoe kan ik met een workshop het veranderingsproces in mijn organisatie het beste begeleiden? En hoe kan ik mijn rol als workshopleider daarin zo optimaal mogelijk benutten? Op welke manier komen we met onze klant tot de meest creatieve oplossingen? Hoe realiseer ik actieve participatie van de deelnemers en hoe ga ik om met weerstand?

Allemaal vragen die u als workshopbegeleider of facilitator tegenkomt. Facilitating Company weet als geen ander wat de kracht van een goede workshop is en welke belangrijke rol een facilitator daarin heeft; zij organiseren zelf workshops met resultaat. En omdat zij deze kennis en ervaring graag delen, hebben zij een tweedaagse practitioner training voor workshopleiders ontwikkeld: Excellent Faciliteren van Workshopprogramma’s. Een training waarin u door veel praktijkgerichte opdrachten, technieken en vaardigheden krijgt aangereikt om workshops voor collega’s en/of cliënten te kunnen faciliteren.

Om u alvast een kijkje in de keuken te geven wat deze training inhoudt en vooral kan opleveren, organiseert Facilitating Company een gratis proeftraining op:

donderdag 25 september 2014
van 19.00 tot 21.00 uur bij Youmeet

De trainers bieden u een inspirerende kijk op de tweedaagse training Excellent Faciliteren van workshopprogramma’s. Zij vertellen u hoe het programma inhoudelijk is opgebouwd, welke technieken aan bod komen en welke vaardigheden u leert. Dat alles gerelateerd aan veel praktijkgerichte situaties en issues. U maakt kennis met de trainers en kunt met hen van gedachten wisselen en vragen stellen. En om u alvast enthousiast te maken voor de tweedaagse practitioner training, leert u tijdens de proeftraining één van de relevante workshoptechnieken. Het is een techniek die de trainers vaak zelf toepassen in hun workshopprogramma’s bij klanten.

Op de website vindt u meer info over de proeftrainingen de practitioner training Excellent Faciliteren van Workshopprogramma’s.

Aanmelden
Deelname aan de proeftraining is gratis. U kunt zich aanmelden via info@facilitatingcompany.nl, onder vermelding van ‘proeftraining Excellent Faciliteren van workshopprogramma’s’. Na inschrijving ontvangt u alle benodigde informatie.

Mocht u een introducé willen meenemen, of kent u iemand voor wie deze training uitermate geschikt is, dan horen wij graag van u.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Facilitating Company:
Frans van Rheenen en Danny van den Boom
e: info@facilitatingcompany.nl
t: 088 3030630
w: www.facilitatingcompany.nl

Logo Facilitating Company