Seminar het nieuwe werken in samenwerking met Vodafone en YNNO

Het nieuwe werken is voor veel organisaties een zeer actueel onderwerp. Dat horen we van onze klanten en zien we ook terug in het groot aantal bezoeken aan onze locatie. Bij veel van onze klanten speelt ook de behoefte om te kijken naar de mogelijkheden die nieuwe manieren van werk voor hen kunnen bieden. Wat we vaak van onze klanten horen is dat men op zoek is naar concrete hulp voor de stappen richting implementatie.

Om op die behoefte in te spelen organiseren wij op 27 maart aanstaande samen met YNNO en Vodafone een (inter)actief seminar over het nieuwe werken. De sessie is inclusief diner en duurt van 13.30 tot 19.00 uur.

Doel van het programma is om vanuit de thema’s business, bits (technologie), bricks (faciliteiten en kantoorinrichting) en behavior (mensen en gedrag) te bekijken wat er nodig is om het nieuwe werken succesvol in te voeren binnen de eigen organisatie.

We gaan daarbij dieper in op vragen als:

  • Hoe zorg je voor een optimale werkomgeving die er voor zorgt dat mensen creatiever en effectiever kunnen werken en dat ruimtes efficiënt benut worden?
  • Hoe zorg je ervoor dat werken en samenwerken effectief ondersteund wordt door de laatste technologie?
  • Hoe creëer je als leider in HNW een cultuur waarin mensen in vertrouwen samenwerken en borg je betere resultaten en een optimale balans?

Programmaopzet

Naast inspirerende presentaties en voorbeeldcases, zullen de deelnemers zelf aan de slag gaan met deze drie thema’s. Een unieke gelegenheid om te leren van de uitdagingen en ervaringen van andere organisaties en aan het eind van de dag naar huis te gaan met voldoende handvatten om verder na te denken over de kritische succesfactoren voor de invoering van een nieuwe manier van werken binnen hun organisatie.

Voor wie?

Deze sessie is ontwikkeld voor HR & ICT leidinggevenden die besluitvormer of verantwoordelijk zijn voor de implementatie van een nieuwe manier van werken in hun organisatie.

Wil je meer informatie over dit seminar, neem dan contact op met Theda via 030 7670567.