Secretaresse Xperience 2016

Het was een groot succes; onze eerste secretaresse Xperience op 21 april 2016! 30 mensen namen deel aan dit mooie inhoudelijk event waarbij de volgende onderwerpen aan bod kwamen:

Een reis naar de toekomst:
Trendwatcher Marcel Bullinga neemt ons mee op reis naar de toekomst. Hij laat ons zien hoe de huidige ontwikkelingen en de komst van robots een kans zijn voor de futureproof secretaresse.

Een kennismaking met slimme technologie:
Van samen werken naar samenwerken door slim gebruik van technologie.

Altijd al willen weten wat je nog meer kunt doen met SharePoint. Of hoe je op een andere manier op afstand kunt vergaderen waarbij de deelnemers elkaar kunnen zien? YNNO neemt ons mee naar de wereld van slim samenwerken met behulp van technologie.

Een heerlijke netwerklunch:
Deel je ervaringen en vraag andere secretaresses naar die van hun!

Xperiencetour en een kijkje in de keuken:
Laat je inspireren tijdens een tour door het innovatieve pand Creative Valley. Neem een kijkje in de keuken van een secretaresse die bezig is met nieuwe manieren van werken en stel de vragen waar je al maanden mee worstelt.

Kijk, snuffel, proef en probeer:
Een ontspannen afsluiting met lekkere hapjes, drankjes en de nieuwste technologische snufjes en trends.

Wie organiseerden de secretaresse Xperience?

Angelique Piternella van Share Office Support

Angélique is (online) trainer, (online) coach, adviseur en keynotespeaker bij Share Office Support. Met meer dan 25 jaar ervaring in het secretaresse-vak helpt zij secretaresses groeien naar futureproof professional. Onlangs organiseerde zij een online secretaressechallenge waaraan honderden secretaresses succesvol hebben deelgenomen.

Jamie Nap van YNNO en Joyce Aangeenbrug van Youmeet

Jamie is officemanager bij YNNO en Joyce accountmanager bij Youmeet. Youmeet een initiatief van YNNO hét adviesbureau over nieuwe manieren van werken, is een vergaderconcept dat is opgericht om vergaderen efficiënter en leuker te maken. Zowel Youmeet als de werkvloer van YNNO zijn voorbeelden van hoe je succesvol op een ‘nieuwe’ manier kunt werken en vergaderen. Beiden zijn gehuisvest in het pand Creative Valley welke in 2011 de Rietveldprijs kreeg voor haar architectuur!