Vacature: Hospitality Assistent (8-16u)

Ben jij een flexibele duizendpoot, houd je van de combinatie van horeca- en ondersteunende werkzaamheden en wil je naast je studie wat bijverdienen?

Dan zoeken wij jou!

Als Hospitality Assistant loop je warm voor het ontvangen van groepen voor inspirerende bijeenkomsten, workshops en trainingen en alle werkzaamheden die daarbij komen kijken. Je vindt het leuk om gasten voor en tijdens hun bijeenkomst te ontzorgen en van alle faciliteiten te voorzien. Je bent niet voor één gat te vangen en denkt bij alle werkzaamheden die belangrijke stap vooruit.

Als invalkracht voor ons interne team ben je dagelijks bezig met het vervullen van de rol als gastvrouw/gastheer, het samenwerken met de cateraar en het onderhouden van de vijf vergaderruimten voor de zakelijke evenementen. Daarnaast ben je ondersteunend bij diverse secretariële werkzaamheden zoals; telefoon aannemen, gegevens verwerken en het beheren van de voorraad. De functie wordt uitgevoerd in een dynamische omgeving in het mooiste kantorenpand van Utrecht, geen dag is hetzelfde!

Dit zijn wij!

Youmeet is een totaalconcept dat creatief vergaderen, trainen en brainstormen ondersteunt. Het concept is in 2010 opgericht en is een initiatief van YNNO, hét adviesbureau voor nieuwe manieren van werken. Er kunnen groepen van 2 tot 65 personen terecht. De klanten van Youmeet zijn heel divers; van grote banken en verzekeraars tot kleine training bureaus en bedrijven uit de foodbranche.

Dit ben jij!

  • HBO of WO student?
  • Gastvrij en servicegericht?
  • Handig met Microsoft Office?
  • Communicatief sterk, zowel per mail als face-to-face?
  • Iemand die daadkrachtig en adequaat reageert op telefonische vragen?
  • Uitmuntend in de Nederlandse taal in woord en geschrift?
  • Woonachtig in omgeving Utrecht?
  • Flexibel in werkuren overdag en avond (ma-vr) en per direct beschikbaar?

Dit bieden wij!

Een veelzijdige functie bij een frisse en jonge organisatie met een marktconform salaris.

Enthousiast?

Spreekt bovenstaande tekst jou aan en denk jij dit ben ik? Dan ben jij de invalkracht die wij zoeken!

Stuur jouw CV inclusief een foto en motivatiebrief vóór 31 augustus 2019 naar info@youmeet.nl t.a.v. Jasper Visser. Heb je vragen? Neem contact op met Jasper, Eric of Debbie via 030 767 0567.

 

We kijken uit naar je sollicitatie!

 

Reageer op deze vacature

  • Sleep bestanden hierheen of