Vacature(stage): Event Manager

Ben jij een enthousiaste student die goed kan organiseren, een commerciële instelling heeft en hospitality in zijn/haar bloed heeft zitten?

Dan zoeken wij jou!

Lees verder of klik hier voor de uitgebreide vacature!

Als event manager bij Youmeet loop je warm voor het ontvangen van groepen voor zakelijke bijeenkomsten, workshops en trainingen en alle werkzaamheden die daarbij komen kijken. Je vindt het leuk om gasten voor en tijdens hun bijeenkomst te ontzorgen en van alle faciliteiten te voorzien. Je bent niet voor één gat te vangen endenkt bij alle werkzaamheden die belangrijke stap vooruit. Verder ben je leergierig, creatief met uitingen via social media en zoek je tijdens je stageperiode continue de uitdaging.

Als onderdeel van het Youmeetteam ondersteun je bij diverse marketing- en saleswerkzaamheden zoals; telefoon aannemen, relatiegegevens verwerken, offertes opstellen en mailingen versturen. Ook het beheer van de voorraad en het onderhouden van de vergaderruimten is een dagelijks onderdeel van de event manager. Deze functie wordt uitgevoerd in een dynamische omgeving in het mooiste kantorenpand van Utrecht, geen dag is hetzelfde!

Dit zijn wij!
Youmeet is een totaalconcept en bestaat uit vijf verschillende vergaderomgevingen, opgericht om vergaderen efficiënter en leuker te maken. Het concept is in 2010 opgericht en is een initiatief van YNNO, hét adviesbureau voor nieuwe manieren van werken. Het is geschikt voor elk zakelijk evenement met groepen van 2 tot 65 personen. De klanten van Youmeet zijn heel divers; van grote banken en verzekeraars tot kleine trainingbureaus en bedrijven uit de foodbranche.

Dit ben jij!

 • MBO-4 (4e jaars) of HBO student met een gerelateerde opleiding zoals; vrijetijdsmanagement, Hogere Hotelschool of Eventmanagent
 • gastvrij en servicegericht
 • handig met Microsoft Office
 • ervaren in de horeca
 • communicatief sterk, zowel per mail als face-to-face
 • iemand die daadkrachtig en adequaat reageert op telefonische vragen
 • uitmuntend in de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • woonachtig in omgeving Utrecht
 • flexibel in werkuren overdag en incidenteel ’s avonds (ma-vr)
 • zoekende naar een stageplek in 2018.

Dit bieden wij!
Een veelzijdige functie bij een hippe en jonge organisatie met een goede begeleiding, reisvergoeding, leuke bedrijfsuitjes en veel kennisuitwisseling. De periode en duur van de stage worden in overleg afgestemd.

Enthousiast?
Spreekt bovenstaande tekst jou aan en denk jij dit ben ik? Dan ben jij de stagiair(e) die wij zoeken!

Stuur jouw CV inclusief een foto en motivatiebrief naar info@youmeet.nl t.a.v. Joyce Tans. Heb je vragen? Neem contact op met Joyce via 030 767 0567.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Reageer op deze vacature

 • Sleep bestanden hierheen of