Wil jij ook flexibel werken in Creative Valley?

Werken in Utrecht

Flexibel werken in één van de mooiste bedrijfsverzamelgebouwen van Nederland, maar niet vast zitten aan een lang contract of vast aantal m². Dat kan bij Youwork! Wij bieden makkelijk opzegbare, full-service werkplekken aan met een laag instapmodel. Vooral de wat kleinere bedrijven (2-5 personen) krijgen hierdoor de mogelijkheid om te werken in dit stijlvolle gebouw, zonder al te hoge hoge kosten, terwijl je wel gebruik kan maken van alle faciliteiten die het gebouw én Youwork biedt.

Variëteit aan werkplekken
Geconcentreerd werken op één van de stilteplekken of aanlandplekken, samenwerken op een speciale plek met een groot beeldscherm of ontspannen overleg in de huiskamer. Binnen Creative Valley kunt u vanuit uw Youwork kantoor op allerlei werkplekken aan de slag.

Voorzieningen
Bij Youwork kunt u gebruik maken van alle virtuele voorzieningen zoals printer/scanner, grote beeldschermen, muziekstreaming en draadloos toegang tot Internet. Indien gewenst wordt uw eigen draadloze bedrijfsnetwerk aangemaakt. Uw klanten kunnen het gastennetwerk gebruiken. Tussen de middag schuift u aan in Brasserie La Vallée voor een heerlijke, dagverse, biologische lunch. Op aanvraag verzorgt de Brasserie ook ontbijt en diners.

Heeft u interesse om de nieuwe medebewoner van Youwork te worden? We komen graag met u in contact! Voor meer informatie of een persoonlijke rondleiding, kunt u contact opnemen met Theda Kunnen.