Inspiratieplek Youmeet

Group Energy High Impact workshops

Group Energy High Impact workshops

MPuls organisatieontwikkeling komt met een nieuw product: Groupenergy, high impact events.

Groupenergy events worden op maat ontwikkeld. Daarbij kan het gaan om een korte brainstormsessie met als resultaat een aantal ideeën en een eerste selectie daaruit, om een meerdaagse workshop met als resultaat een uitgewerkte strategie of ontwerp inclusief implementatieplan, en alles wat daar tussenin zit. Soms betreft het de voorbereiding en begeleiding van een intensieve heidag voor een kleine groep, soms een serie workshops voor een grote groep mensen met alles erop en eraan.

Youmeet denkt mee en wordt als inspiratieplek genoemd. Klik hier voor de nieuwsbrief of lees hieronder:

Ken je dat? Van die werkplekken waar je je meteen lekker voelt als je er binnenstapt? Gewoon omdat alles klopt: veel licht, grote whiteboards, fijne meubels, goeie koffie, een MVO bewuste cateraar, een lekker muziekje op de achtergrond, state-of-the-art AV apparatuur, en bovenal een hartelijke ontvangst. Het overkwam ons toen we binnenliepen bij Youmeet, gevestigd in Creative Valley op industrieterrein Papendorp in Utrecht. Het is een initiatief dat is ontstaan vanuit adviesbureau YNNO. Je bent er meteen van overtuigd, dat wanneer hier mensen samenkomen er mooie dingen kunnen ontstaan.

 

‘Een nieuw totaalconcept voor resultaatgericht vergaderen in inspirerende ruimten, met een creatieve aanpak door deskundige begeleiders.’ Zo luidt de pay-off… Dat spreekt ons wel aan, dus vandaar dat we in gesprek zijn gegaan met Theda en Joyce van Youmeet. Twee enthousiaste dames die precies weten wat ze willen, namelijk een fijne plek bieden waar  mensen samen kunnen komen om effectieve meetings met elkaar te hebben. Al pratend merkten we dat onze expertises goed op elkaar aansluiten. We zijn daarom nu aan het bekijken hoe onze ervaring met het ontwerpen en begeleiden van effectieve meetings past in het ruimtelijke concept van Youmeet. Binnenkort hoor je er meer over!