wie wij zijn.

Youmeet is een initiatief van YNNO, hét adviesbureau voor innovatief werken. In onze dagelijkse praktijk merkten wij dat er dringend behoefte is aan goed (be)geleide vergaderingen op een centraal gelegen plaats in Nederland. Van daaruit hebben wij het concept Youmeet ontwikkeld.

Onderscheid

Wij onderscheiden ons doordat wij alles in huis hebben om uw vergadering écht succesvol te laten verlopen. De ruimten waar een natuurlijk verloop in zit, experts die u kunnen begeleiden en een ongewoon hoog serviceniveau.

Voor wie

Vergaderlocatie Youmeet is geschikt voor een groepsgrootte van 2 tot circa 65 personen.

Neem contact met ons op voor het maken van een reservering of voor meer informatie.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

prijzen.

Onze huurprijzen zijn als volgt:

speak.va. €425
create.va. €425
design.va. €300
reflect.va. €275
decide.va. €275

 

Bij het flexibel gebruik van onze ruimten hebben wij een voordelig tarief. Neem hiervoor contact met ons op.

Bij de huurprijs is het gebruik van workshopmaterialen en techniek inbegrepen, zoals beamer, beeldscherm, geluidsinstallatie en toegang tot WiFi.

Tijdens uw bijeenkomst verzorgen wij een vergaderarrangement, bestaande uit het onbeperkt kunnen nemen van verse koffie, thee, water, fris een oatmealkoek bij de ontvangst en een verse fruitsmoothie in de namiddag. Het vergaderarrangement is € 15,50 per persoon per dagdeel.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en gelden voor één dagdeel.

lunch & diner.

Brasserie La Vallée maakt speciaal voor de gasten van Youmeet smaakvolle, bijzondere en gezonde gerechten klaar. Zij werken volgens het FLOSS principe; Fresh, Local, Organic, Seasonal en Slow.

Kortom dagvers, biologisch en duurzaam. En lekker!

Middag

Een lunch bestaat uit vers afgebakken brood met beleg, wisselende soep of een snack, verse sappen, handfruit en zuivel. Ook een salade of bijvoorbeeld een luxe belegde bagel bestaat tot de mogelijkheden.

De lunch is € 15,50 per persoon.

Avond

Met veel zorg maakt de brasserie diverse happen (met een goed glas wijn), een zomerse bbq op het terras of een uitgeserveerd twee- of driegangen diner voor u klaar. Daarbij maken zij ook gebruik van producten uit de eigen moestuin.
Een goede afsluiting van uw bijeenkomst bij Youmeet!

Diner is vanaf € 19,50 per persoon.

De genoemde prijzen zijn exclusief btw.