Masterclass Nieuwe manieren van Werken
Is uw werkomgeving verouderd, wordt er weinig kennis uitgewisseld of beperkt technologie de gewenste flexibiliteit? Mis deze interactieve sessie dan niet. Tijdens de ‘masterclass Nieuwe manieren van Werken’ leert én ervaart u met behulp van filmmateriaal, debat, spel en college, hoe u uw kennis-werkers optimaal kunt ondersteunen met nieuwe technologie, innovatieve processen en een inspirerende werkplek.

Startup Experience
De wereld verandert. Bestaande systemen werken niet (altijd) meer. Dat vraagt om een andere mindset van mensen; Een entrepreneurial mindset. Zodat je makkelijker kunt meeveren met veranderingen en problemen kunt ombuigen naar kansen. Hoe kunnen we mensen aanmoedigen om zo’n entrepreneurial mindset te creeëren? De Startup Experience is hier speciaal voor ontwikkeld, waarbij de nadruk ligt op innovatie, ondernemend denken, ideation (idee ontwikkeling) en samenwerking. bekijk hier de Startup_Experience_folder.

Teamtraining op maat!
Is jouw team toe aan verscherping? Is men de kwaliteiten van het team uit het oog verloren en moet het fundament van het samenwerken worden versterkt? Bekijk samen met expert Merel Brouwer naar de behoeften van jullie team en bouw je eigen creatieve teamtraining.

Upgrade naar werknemer 2.0
De omgeving van het dagelijks werk transformeert in een moordend tempo. De training ‘upgrade naar werknemer 2.0’ zorgt ervoor dat u weer klaar bent om iedere dag het beste uit uzelf en uw collegae te halen. Met de groep verkennen we wat het betekent om een werknemer 2.0 te zijn en krijgt u belangrijke inzichten hoe u zelf kan blijven leren.

Business Process Management
Met de Business Process Management (BPM) methodiek kunt u de prestaties van uw organisatie continue verbeteren.
Op dit gebied bieden wij verschillende incompany trainingen aan. Denk bijvoorbeeld aan een halve dag executive training, een vijfdaagse implementatie training of een coachingsgerichte aanpak. Onze succesvolle aanpak is o.a. ontwikkeld met John Jeston, een goeroe op dit gebied.