Spring naar content

bites & drinks.

Youmeet verzorgt een compleet vergaderarrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee, water, fris, koeken bij ontvangst en een fruitsmoothie in de middag. De vergadering, bijeenkomst of presentatie uitbreiden met een lunch, borrel of diner? Ook dat is mogelijk bij Youmeet. Geef je eet- en drinkwensen door en ontvang een voorstel op maat.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

4-uurs arrangement

Bestaande uit onbeperkt versgemalen koffie/cappuccino/espresso, biologische thee, gekoeld water en fris. Ook zijn er heerlijke gezonde tussendoortjes, waaronder een warme oatmealkoek bij de ontvangst.

8-uurs arrangement

Bestaande uit onbeperkt versgemalen koffie/cappuccino/espresso, biologische thee, gekoeld water en fris. Ook zijn er heerlijke gezonde tussendoortjes, waaronder een warme oatmealkoek bij de ontvangst en een verse fruitsmoothie in de middag.

Ontbijt

Wil je vroeg starten met een ontbijtsessie? Dat kan in onze brasserie of zelfs in één van onze ruimten. Het ontbijt bestaat uit verse pistolets, croissants, een gekookt ei, luxe beleg, zuivel en biologische sappen.

Lunch

Onze lunch wordt geserveerd aan de hand van een buffet en bestaat uit rijk belegde pistolets, een dagverse soep, een uitgebreide saladebar, suikerbrood, handfruit, zuivel en sappen.

Borrel

Aansluitend aan de bijeenkomst is het mogelijk om te borrelen in onze brasserie. In deze informele setting is het fijn om de dag af te sluiten met een hapje en een drankje. De brasserie serveert qua hapjes van een laagdrempelige bittergarnituur tot een luxe anti-pasti. Vraag voor meer informatie naar onze brasseriekaart.

Diner

Wil je jouw sessie afsluiten met een diner? dan kan dit ook in onze brasserie. Wil je even snel iets eten? Kies dan voor de dagmaaltijd. Ben je met een grote groep? Overweeg dan één van onze buffeten! Of wil je juist een informele sfeer? vraag dan naar ons Walking Dinner.

Staat jouw wens hier niet bij?

Bij vergaderlocatie Youmeet werken wij samen met de brasserie binnen Creative Valley. De chef denkt graag met je mee! Heb je wellicht specifieke wensen qua diner? Of wil je juist eens totaal iets anders qua borrel? Of heb je juist iets heel erg tofs in gedachten dat geserveerd kan worden tijdens een pauze? Geef het bij ons aan en wij komen met een passend voorstel.

We denken graag met je mee