Spring naar content

Vergaderlocatie Nieuwegein

Vergaderen in de buurt van Nieuwegein? Aan de rand van Utrecht, niet ver van Nieuwegein, vind je vergaderlocatie Youmeet. De ruimten van Youmeet zijn gericht op het creatieve vergaderproces welke je doorloopt in vijf stappen. Je start in het auditorium speak. waarna je kunt brainstormen in vergaderruimte create. De derde stap in het proces gaat verder in ontwerpruimte design. om daarna even terug te blikken in reflect. De beslissingen neem je in decide.

 

 

 

 

 

 

 

Inspirerend vergaderen in de buurt van Nieuwegein

De vijf vergaderruimten nabij Nieuwgein zijn allemaal inspirerend op zijn eigen manier. Auditorium speak. is een breed opgezette ruimte waarbij het licht zelf in te regelen is. Er zijn twee beamers aanwezig zodat iedereen gemakkelijk met de presentatie kan meekijken. Ook de spreker wordt het in deze ruimte gemakkelijk gemaakt door de meekijkschermen. De stoelen in deze ruimte zijn comfortabel en hebben een tafeltje in de armleuning. De kleur die in deze ruimte centraal staat is oranje, de kleur om te enthousiasmeren.

Als je alle stappen van het vergaderconcept doorloopt, dan ga je vanuit speak. door naar brainstormruimte create. Een ruimte waar de vloer naar buiten lijkt door te lopen in het gras. Er is een poefjeswand om de interactie te bevorderen en een enorm uitklapbaar whiteboard. Het vele lichtinval maakt dit een heerlijke ruimte om in te vertoeven.

Om alles wat bedacht is in create. uit te werken, kan je de overstap maken naar design. Deze ontwerpruimte heeft alles wat je maar nodig hebt en meer; hoge werktafels, een whiteboardwand, brownpaper, een hele kastenwand met workshopmaterialen en niet te vergeten het interactieve C-touch scherm. Beide vergaderruimten hebben een kleur gekregen om creativiteit te stimuleren; groen en geel.

Om even tot rust te komen neem je plaats in vergaderruimte reflect. Deze ruimte heeft een huiskamerachtige sfeer waar de kleur blauw de boventoon voert. Deze kleur straalt rust uit en zo kan je de afgelopen dag, week of het jaar reflecteren. Een lichte ruimte met vergadertafel voor acht personen.

De kleur rood staat voor daadkracht. Dat is de reden dat onze vergaderruimte decide. deze kleur heeft gekregen. De vergadertafel is rond om gelijkwaardigheid te creëren en waardoor knopen met gemak kunnen worden doorgehakt.

Creative Valley

 

 

 

 

 

 

 

Bereikbaarheid van vergaderlocatie Youmeet, nabij Nieuwegein

Youmeet zit pal langs de A2 en A12 en heeft volop parkeermogelijkheden; onder het pand of op één minuut loopafstand bij P+R Papendorp. Ook het openbaar vervoer is niet mis; De bus vanuit Nieuwegein zet je af bij Youmeet, maar ook vanaf Utrecht Centraal arriveer je in hooguit tien minuten op onze vergaderlocatie bij Nieuwegein.