Spring naar content

Vergaderlocatie De Meern

 

 

 

 

 

Zoek je een vergaderlocatie in De Meern? Youmeet is dé vergaderlocatie aan de rand van Utrecht, tegen De Meern. Youmeet biedt vijf inspirerende vergaderruimtes die je helpen om het creatieve vergaderproces op de juiste wijze te doorlopen. De opstart vindt plaats in ons auditorium speak, voor de brainstormsessie ga je naar onze creatieve ruimte create, daarna ga je voor de ontwerpfase naar onze ruimte design, waarna er gereflecteerd wordt in de ruimte reflect. en de besluitvorming plaatsvindt in onze ruimte decide.

Inspirerend vergaderen nabij De Meern

Het auditorium speak. is een grote brede ruimte die volledig is ingericht om presentaties te geven. In de ruimte speak. heb je de beschikking over twee beamers, twee meekijkschermen voor de spreker en geweldig geluid. Heb je wellicht een kick-off, productlancering of gewoon een ruimte nodig om te zenden? Denk dan eens aan onze ruimte speak!

Onze creatieve ruimte create. is misschien wel de meest lichte ruimte van vergaderlocaties in Utrecht en De Meern. Deze ruimte is volledig ingericht om te brainstormen. Daarom heb je de beschikking over een 12 meter lang whiteboard, een poefjes wand voor de interactieve houding en alle workshopmaterialen die nodig zijn voor een brainstormsessie.

De ontwerpruimte design. is de ruimte waar je bedachte ideeën gaat uitwerken. In deze ruimte staan twee hoge werktafels met krukken, twee whiteboardwanden, een kast met alle benodigde workshopmaterialen en een interactief C-touch-scherm. Oftewel alles is aanwezig voor een creatieve sessie met veel interactie!

Dan is er nog onze huiskamer reflect. Dit is een prettige lichte vergaderruimte met een vergadertafel een whiteboard en scherm om je laptop op aan te sluiten. In deze ruimte voert de kleur blauw de boventoon, daardoor biedt deze ruimte de uitgelegen kans om even een stapje terug te doen in het creatieve vergaderproces.

Afsluitend is er nog onze ruimte decide. Een ruimte waar je met gemak knopen kunt doorhakken. De ruimte heeft een rode uitstraling die aanzet tot besluitvaardigheid en een ronde tafel waaraan iedereen gelijk is. Wil jij je dag met een oplossing afsluiten? Probeer dan eens onze ruimte decide!

Bereikbaarheid  van onze vergaderlocatie nabij De Meern

Onze vergaderlocatie is vanaf De Meern goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Ook beschikken wij over voldoende parkeergelegenheid voor de deur en onder ons pand. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of voor een gericht aanbod.