Spring naar content

vergaderruimte Utrecht.

Bij Youmeet vergader je niet zomaar. De 5 bijzondere en prikkelende vergaderruimten van Youmeet maken vergaderen leuk, inspirerend en anders… Op de zeepkist staan in speak, samen creëren in create, ontwerpen in design, een stap terug te doen in reflect en knopen doorhakken in decide. Alles is mogelijk!

Welke ruimte past bij jouw programma?

Welke ruimte past bij jouw programma?

5-65 PERS. €450 €850 85 M2

speak.

De vergaderruimte speak. biedt ruimte om op de zeepkist te staan, je boodschap met impact over te brengen. speak. is perfect voor de kickstart van je project, de presentatie aan je team of een koppen-bij-elkaar-sessie.

4-35 PERS. €450 €850 80 M2

create.

In create. vindt het creatieve proces plaats. Deze vergaderruimte is gemaakt om te prikkelen, te inspireren en te creëren. Hier vindt je brainstormsessie plaats en ontstaan de beste ideeën.

3-16 PERS. €325 €550 36 M2

design.

Design. is een lab waarin je je nieuwe ideeën tot leven brengt. Een ontwerpruimte waar oplossingen, plannen en strategieën ontstaan. In dit multimediale lab brengt de nieuwste technologie je tot verrassende resultaten.

2-8 PERS. €300 €450 22 M2

reflect.

Tussen alle creatieve inspanningen en inhoudelijke gesprekken door is het altijd goed om even afstand te nemen en te reflecteren. In vergaderruimte reflect. doe je een stapje terug en kom je even tot rust.

2-10 PERS. €300 €450 31 M2

decide.

Behoefte aan knopen doorhakken? Spijkers met koppen slaan? Decide. is een zakelijke, formele ruimte waar je resultaatgericht vergadert. Want geen besluit, geen resultaat!

Welke ruimte past bij jouw programma?

Waarom kies je voor Youmeet?

Voor Youmeet ontwierpen we de ideale vergaderomgeving in het prijswinnende kantoorpand Creative Valley in Utrecht. De ervaring begint als je het pand binnenkomt. Het huist 30 creatieve bedrijven. En bruist! Een prachtige trap doorsnijdt het pand, de kunst knalt je tegemoet en de gastvrouw ontvangt je hartelijk. Een paar trappen op en je loopt vergaderlocatie Youmeet binnen. Welkom!

Met een door Jasper, Eva of Eric versgemalen koffie kun je de 5 ruimten beleven die ieder een fase in het vergaderproces ondersteunen. Op de zeepkist staan in Speak, samen creëren in Create, ontwerpen in Design, een stap terug te doen in Reflect en knopen doorhakken in Decide. De sfeer, de kleur, de ruimte, de faciliteiten, de sta- of zithouding; alles is doordacht. En wil je eenvoudig één ruimte voor de gehele dag of dagdeel? Alles kan. Of je nu met z’n drieën komt of met 65 man, bij Youmeet in Utrecht haal je het maximale uit je vergadering.

Vergaderen draait om energie kanaliseren. Met de juiste mensen, omgeving, voorzieningen en dagindeling. Het gedreven team van Youmeet neemt je bíjna alles uit handen. Zorgt voor een verfrissing als de energie wat daalt, deelt een shot cafeïne uit als je op het dakterras je blik op ver weg hebt of laat het net even uitlopen als de discussie dat vraagt.

De brasserie van Creative Valley zorgt voor de voedingsstoffen. Van een versgebakken oatmeal koek bij de koffie tot net geperste vruchtensap, van kleine lunch tot viergangendiner. Net als de locatie zelf; puur en volledig duurzaam.

Van de eerste keer dat je belt, tot het moment dat je voldaan vertrekt, zul je merken dat het team er voor je is, met je meedenkt, je ontzorgt en er alles aan doet om jouw vergadering, bijeenkomst of training bij Youmeet te laten slagen.