locatie.

Youmeet
Orteliuslaan 11* 
3528 BA  Utrecht (Papendorp)

In het pand Creative Valley
Orteliuslaan 1-27
3528 BA  Utrecht (Papendorp)

E: info@youmeet.nl
T: 030 767 0567 

*naast nr 850 en schuin tegenover nr 750!

Klik hier voor de routebeschrijving wanneer er plaatsen onder het pand gereserveerd zijn. Wanneer je door de organisatie verzocht bent om op P+R Papendorp te parkeren, is deze routebeschrijving van toepassing. Tevens kan er door de organisatie verzocht worden om bij de Utrechtse Bazaar te parkeren, kies dan voor deze routebeschrijving

joyce.

E: joyce@youmeet.nl

“Een goede basis voor het bereiken van een ambitie is samenwerking! Elke dag ga ik vol enthousiasme aan de slag om samen met mensen een optimaal resultaat neer te zetten. Als mensen bij ons de deur uit lopen met een lach en weer terugkomen dan ben ik tevreden!

Na haar opleiding bij Schoevers is Joyce op diverse niveaus als office manager en management assistente werkzaam geweest. Een vervolgopleiding Office Management en verdieping in de zakelijke evenementen hebben er toe geleid dat zij de afgelopen tien jaar veel ervaring heeft opgedaan met het organiseren van studiereizen en zakelijke evenementen. Haar kennis heeft zij recentelijk uitgebreid door het volgen van een HBO-opleiding marketing&sales. Joyce is enthousiast, projectmatig en heel gedreven. Als account- en eventmanager pakt zij uw project samen met u op en voelt zij zich verantwoordelijk voor een succesvol eindresultaat.

Joyce heeft in 2010 vanuit adviesbureau YNNO, samen met haar voormalige collega Theda Kunnen, Youmeet opgericht.

LinkedIn profiel

jasper.

E: jasper@youmeet.nl

“Werken met passie, een glimlach en goede samenwerking zorgt voor de drive die nodig is om gezamenlijk successen te behalen.”

Jasper is na zijn opleiding Horecaondernemer/-manager werkzaam geweest in de hotellerie. Om zijn horizon te verbreden heeft hij gekozen voor de aansluitende opleiding Vrijetijdsmanagement. Na het afronden van deze opleiding was hij opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen de evenementensector en heeft deze gevonden bij Youmeet. Als eventcoördinator voelt Jasper zich verantwoordelijk als gastheer op de vloer. Hij is zeer klant- en resultaatgericht en zal met veel enthousiasme uw sessie op zowel operationeel als organisatorisch niveau tot een succes maken.

LinkedIn profiel