locatie.

Youmeet
Orteliuslaan 11* 
3528 BA  Utrecht (Papendorp)

In het pand Creative Valley
Orteliuslaan 1-27
3528 BA  Utrecht (Papendorp)

E: info@youmeet.nl
T: 030 767 0567 

*naast nr 850 en schuin tegenover nr 750!

Klik hier voor de routebeschrijving wanneer er plaatsen onder het pand gereserveerd zijn. Wanneer je door de organisatie verzocht bent om op P+R Papendorp te parkeren, is deze routebeschrijving van toepassing. Tevens kan er door de organisatie verzocht worden om bij de Utrechtse Bazaar te parkeren, kies dan voor deze routebeschrijving

eric.

E: eric@youmeet.nl

“Als het maar leuke, enthousiaste en gemanierde mensen zijn die het leuk vinden om een praatje te maken, dan ben ik helemaal blij!”

Next level gastvrijheid en een servicegerichtheid met een glimlach. Eric hoeft er geen moeite voor te doen, het gaat bij hem écht vanzelf. Bij Youmeet met koffie en een koek, thuis met pasta en wijn. En altijd met een geanimeerd gesprek. Bij Eric voel je je direct thuis en ontbreekt het je aan niets.

Wat heeft jouw voorkeur, een groep van 60 man of een groepje van 4? “Dat maakt me echt helemaal niets uit. Als het maar leuke, enthousiaste en gemanierde mensen zijn die het leuk vinden om een praatje te maken, dan ben ik helemaal blij!”

Een dag bij Youmeet kan behoorlijk hectisch zijn; hoe ontspan jij tussendoor? “Dat heb ik niet eens nodig denk ik, ik haal echt al zo veel energie en voldoening uit het ontzorgen van onze gasten. Oké, nou stiekem speel ik wel eens heel even een spelletje op mijn telefoon om te ontspannen en aan het eind van de week komt de pingpongtafel tevoorschijn, maar echt nodig is het eigenlijk niet.”

Over welke eigenschap van (een van) je collega’s zou je ook wel willen beschikken? “Die strakke forehand smash van Jasper is wel jaloersmakend!”

LinkedIn Profiel

debbie.

E: debbie@youmeet.nl

“Ooit – dat duurt nog even – wil ik mijn eigen lunchroom openen. Ik ben dol op eten en drinken en ik maak het mensen graag naar de zin, voor mij zou een eigen horecazaak dus de ideale combi zijn!”

Aan Debbie kun je je wensen met een gerust hart overlaten. Deze nieuwste aanwinst van Youmeet is gestructureerd, behoudt met gemak het overzicht en heeft oog voor detail. Ze gaat ver voor haar gasten, ze houdt je scherp en is je vaak een stap voor. En altijd met een positieve twist.

Je bent net binnen, je hebt een frisse blik op Youmeet. Wat viel jou op toen je voor het eerst binnenkwam? “Dat de sfeer binnen het bedrijf echt heel goed is. Iedereen is ontzettend vriendelijk, de gastvrijheid voel je direct en daarnaast is het gewoon heel gezellig. Een hele fijne werksfeer dus.”

De muur hangt vol met quotes van enthousiaste gasten. Wat is jouw favoriete compliment? “Ik hoor het liefst achteraf dat alles top geregeld was, de service nog beter dan gehoopt en vooral dat iedereen zich thuis heeft gevoeld bij ons.”

Heb je grote dromen? “Ja, ooit – dat duurt nog even – wil ik mijn eigen lunchroom openen. Ik ben dol op eten en drinken en ik maak het mensen graag naar de zin, voor mij zou een eigen horecazaak dus de ideale combi zijn!”

LinkedIn profiel

joyce.

E: joyce@youmeet.nl

“Een goede basis voor het bereiken van een ambitie is samenwerking! Elke dag ga ik vol enthousiasme aan de slag om samen met mensen een optimaal resultaat neer te zetten. Als mensen bij ons de deur uit lopen met een lach en weer terugkomen dan ben ik tevreden!

Na haar opleiding bij Schoevers is Joyce op diverse niveaus als office manager en management assistente werkzaam geweest. Een vervolgopleiding Office Management en verdieping in de zakelijke evenementen hebben er toe geleid dat zij de afgelopen tien jaar veel ervaring heeft opgedaan met het organiseren van studiereizen en zakelijke evenementen. Haar kennis heeft zij recentelijk uitgebreid door het volgen van een HBO-opleiding marketing&sales. Joyce is enthousiast, projectmatig en heel gedreven. Als account- en eventmanager pakt zij uw project samen met u op en voelt zij zich verantwoordelijk voor een succesvol eindresultaat.

Joyce heeft in 2010 vanuit adviesbureau YNNO, samen met haar voormalige collega Theda Kunnen, Youmeet opgericht.

LinkedIn profiel

jasper.

E: jasper@youmeet.nl

“Werken met passie, een glimlach en goede samenwerking zorgt voor de drive die nodig is om gezamenlijk successen te behalen.”

Jasper is na zijn opleiding Horecaondernemer/-manager werkzaam geweest in de hotellerie. Om zijn horizon te verbreden heeft hij gekozen voor de aansluitende opleiding Vrijetijdsmanagement. Na het afronden van deze opleiding was hij opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen de evenementensector en heeft deze gevonden bij Youmeet. Als eventcoördinator voelt Jasper zich verantwoordelijk als gastheer op de vloer. Hij is zeer klant- en resultaatgericht en zal met veel enthousiasme uw sessie op zowel operationeel als organisatorisch niveau tot een succes maken.

LinkedIn profiel