locatie.

Youmeet
Orteliuslaan 11* 
3528 BA  Utrecht (Papendorp)

In het pand Creative Valley
Orteliuslaan 1-27
3528 BA  Utrecht (Papendorp)

E: info@youmeet.nl
T: 030 767 05 67

*naast nr 850 en schuin tegenover nr 750!

Klik hier voor de routebeschrijving wanneer er plaatsen onder het pand gereserveerd zijn. Wanneer je door de organisatie verzocht bent om op P+R Papendorp te parkeren, is deze routebeschrijving van toepassing. Tevens kan er door de organisatie verzocht worden om bij de Utrechtse Bazaar te parkeren, kies dan voor deze routebeschrijving

pam.

E: pam@youmeet.nl

“Je komt binnen bij Youmeet en je weet het; hier voel ik mij thuis! Met mijn persoonlijke aandacht en horeca achtergrond wil ik voor iedere gast het ultieme gevoel van gastvrijheid creëren.”

Pam is na haar opleiding International Hospitality gaan uitzoeken wat voor haar de ultieme uitdaging in haar werk is. Eénmaal bij Youmeet beland staat het voor haar vast, het is haar passie om haar gasten gedurende een event volledig te ontzorgen. De uitdaging hierbij is om alle eventgerelateerde zaken achter de schermen ook tot in de puntjes te regelen. Handen uit de mouwen steken en hierbij scherp blijven en het bedrijf draaiende houden, die combinatie spreekt Pam aan. Youmeet is het ideale concept om haar enthousiasme en energie in te steken. Pam is gedreven, behulpzaam en energiek. Met veel creativiteit zal zij samen met u zorgen voor een leuke, maar vooral effectieve bijeenkomst!

LinkedIn profiel

joyce.

E: joyce@youmeet.nl

“Een goede basis voor het bereiken van een ambitie is samenwerking! Elke dag ga ik vol enthousiasme aan de slag om samen met mensen een optimaal resultaat neer te zetten. Als mensen bij ons de deur uit lopen met een lach en weer terugkomen dan ben ik tevreden!

Na haar opleiding bij Schoevers is Joyce op diverse niveaus als office manager en management assistente werkzaam geweest. Een vervolgopleiding Office Management en verdieping in de zakelijke evenementen hebben er toe geleid dat zij de afgelopen tien jaar veel ervaring heeft opgedaan met het organiseren van studiereizen en zakelijke evenementen. Haar kennis heeft zij recentelijk uitgebreid door het volgen van een HBO-opleiding marketing&sales. Joyce is enthousiast, projectmatig en heel gedreven. Als account- en eventmanager pakt zij uw project samen met u op en voelt zij zich verantwoordelijk voor een succesvol eindresultaat.

Joyce heeft in 2010 vanuit adviesbureau YNNO, samen met haar voormalige collega Theda Kunnen, Youmeet opgericht.

LinkedIn profiel

jasper.

E: jasper@youmeet.nl

“Werken met passie, een glimlach en goede samenwerking zorgt voor de drive die nodig is om gezamenlijk successen te behalen.”

Jasper is na zijn opleiding Horecaondernemer/-manager werkzaam geweest in de hotellerie. Om zijn horizon te verbreden heeft hij gekozen voor de aansluitende opleiding Vrijetijdsmanagement. Na het afronden van deze opleiding was hij opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen de evenementensector en heeft deze gevonden bij Youmeet. Als eventcoördinator voelt Jasper zich verantwoordelijk als gastheer op de vloer. Hij is zeer klant- en resultaatgericht en zal met veel enthousiasme uw sessie op zowel operationeel als organisatorisch niveau tot een succes maken.

LinkedIn profiel