Spring naar content

livestream studio

Het zal niemand zijn ontgaan dat tegenwoordig bijna alle meetings en events via de onlinekanalen worden gehouden. Wel horen we regelmatig dat men redelijk klaar is met de klassieke Zoom of Teams meeting/event en op zoek is naar een livestream studio. Daarom hebben wij met het Youmeet team eens goed gekeken naar de eventuele mogelijkheden bij ons op locatie. Wij denken een goede oplossing te hebben gevonden. Wij kunnen onze ruimten create. en decide. ombouwen tot een ware livestream studio.

Hybride vergaderen

Met ons 75 inch C-touch scherm en onze 4k Polycom studio camera hebben wij de perfecte combinatie om jouw hybride vergadering te hosten.

Livestream studio

Wij bieden verschillende mogelijkheden binnen deze studio. Met ons 75 inch C-touch scherm en onze 4k Polycom studio camera hebben wij de perfecte combinatie om jouw event of meeting online te streamen. Wij kunnen de sessie voor jullie hosten aan de hand van Microsoft Teams of Zoom.

Naast het gebruik van onze studio bieden wij ook de mogelijkheid de volledige regie van het event op ons te nemen of zelfs mee te denken met het ontwikkelen van het format.