Spring naar content

services.

Het serviceniveau van Youmeet is ongekend hoog. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste vergaderruimte, de uitnodiging of de te gebruiken materialen en technische middelen? Of heb je specifieke wensen voor je vergadering of evenement? Laat dat maar over aan Youmeet. Niets is te veel en alles kan. Youmeet in Utrecht ontzorgt je volledig.

Kunnen wij wellicht helpen met de invulling van je programma?

Bel of mail ons gerust
15 PERS. € 1250 25 M2

Lego® Serious Play®

Van Lego kun je alles maken. En dus niet alleen een boot, een vliegtuig of een trein, maar ook een model waarmee je iets uitdrukt, bijvoorbeeld een bepaalde situatie, je identiteit, kansen, bedreigingen, interactie, doelstellingen, systemen, noem maar op. Lego Serious Play, oorspronkelijk ontwikkeld om de verbeelding in de eigen organisatie terug te krijgen, is een door Lego en de Universiteit van Lausanne ontwikkelde trainingsmethode.

Deze leerzame teambuilding workshops Lego Serious Play duren een dagdeel tot maximaal twee dagen, afhankelijk van de zwaarte van de problematiek. En die kan heel divers zijn! Lego Serious Play wordt ingezet bij (grote en kleine) vraagstukken op het gebied van onder meer:

strategieontwikkeling
communicatie & samenwerking
productontwikkeling & innovatie
maken van jaarplannen
leiderschap

15 PERS. €1250 30 M2

Crash course on creativity

Creativiteit is de basis voor innovatie. Wie deze vaardigheid – want dat is het! – een serieuze plek geeft in zijn dagelijks werk of organisatie ontdekt gegarandeerd nieuwe mogelijkheden en innoveert sneller! De kunst is om vraagstukken vanuit een ander perspectief te bekijken. Maar… Hoe doe je dat?

Tijdens deze training dagen we jou (en je team) uit om in no-time met de meest briljante, absurde en kansrijke ideeën te komen. We reiken je tools aan om vanuit een ander perspectief naar een vraagstuk te kijken. Ontdek hoe je met een aantal zeer effectieve brainstormtechnieken jezelf en je collega’s verrast, leer waarom creativiteit ook een prominente rol in jouw organisatie zou moeten spelen en leg zo de basis voor succesvolle innovatie.

In de training komen diverse tot de verbeelding sprekende voorbeelden aan bod om te laten zien hoe eenvoudig innovatie achteraf soms lijkt te zijn. Want hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat niet 80% maar slechts 10% van de kinderen onder narcose hoeft om in een MRI-scanner te durven? En wat heeft een Formule 1-pitstopteam te zoeken op een intensive care afdeling? En hoe krijg je door een totaal andere aanpak meer mensen naar de stembus?

30 PERS. €1250 40 M2

Marshmallow challenge

De opdracht is om een zo hoog mogelijke toren te bouwen van spaghetti waar uiteindelijk een marshmallow op moet komen te rusten. Met een beperkt aantal materialen (touw, plakband, scharen, e.d.) is The sky the limit. Deze opdracht kent vele varianten. Afhankelijk van de doelstelling kan deze opdracht snel worden aangepast aan wat nodig is. Een leuke en effectieve energizer om je bijeenkomst mee te starten of om afwisseling in je programma mee te creëren. Mail of bel ons voor meer informatie.

Heb je behoefte te sparren over de invulling van je programma?

Youmeet is meer dan een vergaderlocatie alleen. Wij helpen ook graag bij de invulling van je programma. Zo hebben wij meerdere facilitators in ons netwerk die je sessie kunnen begeleiden.

We denken graag met je mee