Spring naar content

Diner

  • Dagmaaltijd (tot 40 personen) € 19,50
    Wekelijks variërend menu met de keuze uit vis, vlees of vegetarisch, dit menu wordt samengesteld aan de hand van biologische seizoen producten.
  • Wisselend twee of drie- gangen menu van de chef € 31,50 / € 39,50
    Bereid met seizoen producten op basis van uw wensen
  • ‘Walking Dinner’ (vanaf 20 personen) € 30,00
    Kleine luxe gerechten vormen samen één compleet diner. De gerechten worden
    aangepast op het seizoen.
  • Italiaans buffet (vanaf 20 personen) € 26,50
    Pastasalade met truffel, zongedroogde tomaat en spekjes – Italiaanse
    gehaktballetjes met tomaat basilicum saus – zalm uit de oven met parmaham,
    citroen en tijm – zuchinni soep met soepstengels – olijvenbrood met tapenade
    en kruidenboter – salade caprese – saladebar – Italiaans dessert
  • Oosters buffet (vanaf 20 personen) € 26,50
    Rendang kip en rund – hete boontjes (sambal Goreng vega) –
    ei (sambal telor vega) – gebakken tofu (vegetarisch) – nasi kip
    en vegetarische nasi – saté kip – satésaus – atjar – kroepoek – stokbrood –
    saladebar – spekkoek – dessert
  • Hollands buffet (vanaf 20 personen) € 26,50
    Hutspot (vegetarisch) – boerenkool met spekjes – speklap, worst en kalfjus –
    bruinenbonensoep – diverse broden – koude aardappelsalade – saladebar –
    piccalilly – dessert
  • Zomer BBQ (vanaf 20 personen) € 32,50
    Runderhamburger – entrecote – kipsaté – worst – lamskotelet – zalm –
    gamba’s – diverse broden – diverse sauzen – vers fruit – ijs