Diner
- Dagmaaltijd (tot 40 personen) € 19,50
Wekelijks variërend menu met de keuze uit vis, vlees of vegetarisch, dit menu wordt samengesteld aan de hand van biologische seizoen producten. - Wisselend twee of drie- gangen menu van de chef € 31,50 / € 39,50
Bereid met seizoen producten op basis van uw wensen - ‘Walking Dinner’ (vanaf 20 personen) € 30,00
Kleine luxe gerechten vormen samen één compleet diner. De gerechten worden
aangepast op het seizoen. - Italiaans buffet (vanaf 20 personen) € 26,50
Pastasalade met truffel, zongedroogde tomaat en spekjes – Italiaanse
gehaktballetjes met tomaat basilicum saus – zalm uit de oven met parmaham,
citroen en tijm – zuchinni soep met soepstengels – olijvenbrood met tapenade
en kruidenboter – salade caprese – saladebar – Italiaans dessert - Oosters buffet (vanaf 20 personen) € 26,50
Rendang kip en rund – hete boontjes (sambal Goreng vega) –
ei (sambal telor vega) – gebakken tofu (vegetarisch) – nasi kip
en vegetarische nasi – saté kip – satésaus – atjar – kroepoek – stokbrood –
saladebar – spekkoek – dessert - Hollands buffet (vanaf 20 personen) € 26,50
Hutspot (vegetarisch) – boerenkool met spekjes – speklap, worst en kalfjus –
bruinenbonensoep – diverse broden – koude aardappelsalade – saladebar –
piccalilly – dessert - Zomer BBQ (vanaf 20 personen) € 32,50
Runderhamburger – entrecote – kipsaté – worst – lamskotelet – zalm –
gamba’s – diverse broden – diverse sauzen – vers fruit – ijs