Spring naar content

Youmeet 2.0

Youmeet bestaat dit jaar tien jaar. Daarom vonden wij het nodig Youmeet een totale make-over te geven. In samenwerking met ons moederbedrijf YNNO en architectenbureau Burobas hebben we gekeken naar verbetermogelijkheden van ons vergaderconcept!
Al snel kwamen wij tot de conclusie dat het concept van de vijf ruimten nog steeds staat als een huis, dus dit moest behouden worden in de renovatieslag. Wel gaf de architect aan dat we iets moesten veranderen aan de hoeveelheid kleur in alle ruimten. Met veel wikken en wegen is er gekozen voor een meer volwassen look en feel. Ook is duurzaamheid een belangrijk aspect. Daarom zijn alle gebruikte materialen goed recyclebaar en zijn veel meubels gemaakt van gerecycled materiaal.

Met tien jaar ervaring op zak hebben we ook de wensen van onze gasten meegenomen in het nieuwe ontwerp. Zo kregen we regelmatig terug dat design. wat weinig daglicht had. Met de nieuwe glaswand is dat probleem helemaal opgelost! In reflect. mistte men het whiteboard en hing het scherm niet op de juiste plaats, ook dit is toegevoegd en aangepast.

Naast de huisvesting is er ook gekeken naar de nieuwste snufjes op IT-gebied. Zo hebben we in alle ruimten draadloos presenteren via Airtame, nieuwe 75 inch schermen en niet te vergeten de Video Conferencing apparatuur in reflect.

Oftewel, we mogen toch wel zeggen dat Youmeet weer helemaal van deze tijd is! Kom snel langs voor een rondleiding.

Vergaderlocatie Utrecht met verschillende vergaderruimten