Spring naar content

Afsluiting van 2020

Wij hadden het idee  om afgelopen jaar groots te vieren en met een nieuw Youmeet 2020 in te luiden. Er stond een borrel op de planning  en natuurlijk onze interactieve Grand opening. Daar werd door Corona helaas een stokje voor gestoken. Desalniettemin willen wij jullie bedanken voor al jullie bijeenkomsten en het vertrouwen in Youmeet!
Dit is dan ook een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Het leek in eerste instantie dan ook echt ons jaar te worden. Januari en februari hoorde we wel wat over een virus in China, maar toen landgrenzen niet heilig bleken  heeft heel Nederland zich schrap gezet in maart. Dit bleek dan ook een voorbode te zijn voor het tweede kwartaal. In het derde kwartaal leek de zon te gaan schijnen,  het leek namelijk in september alsof Corona niet meer onder ons was. Deze maand was dan ook goed qua omzet te vergelijken met vorig jaar. Veel groepen en de energie was weer voelbaar op de werkvloer. Toch toen de kou van de herfst en winter weer voelbaar was, stak dit nare virus weer de kop op. Waar het vierde kwartaal vaak voor enorme drukte zorgt en Youmeet een bruisende plek is, hebben we dit jaar onze focus gelegd op het ontwikkelen van de livestream studio, klantencontact onderhouden en meedoen met de publieksprijs van Meetingreview.

Livestream studio.

Wij hebben de tijd besteed in het verbeteren en verbreden van ons aanbod binnen Youmeet. Omdat live bijeenkomsten werden afgeraden hebben wij de livestream studio in het leven geroepen. Filmopnames en livestreams zijn een prachtige manier om met een  select  gezelschap bij elkaar te komen om vervolgens een groot gezelschap te bereiken. De ruimten create. en decide kunnen wij volledig inrichten als studio, daar zijn ze ook al meerdere keren voor gebruikt. Er is een mooi presentatiescherm met een geïntegreerd Polycom systeem. Ons Polycom systeem bestaat uit een camera die tot 4k kwaliteit kan filmen en een goede microfoon. Waardoor je de boodschap die je wilt verkondigen helder kunt overbrengen. Terwijl jij je tekst nog een keer op een rijtje zet voor jezelf. Hebben wij de technische assistentie paraat staan die ervoor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt!

Eten bij Youmeet

Creative Valley, het pand waar wij gevestigd zijn, heeft in het laatste kwartaal een enorme opknapbeurt gekregen. Nieuwe kunst, nieuwe vloeren, lampen en een geheel vernieuwde brasserie. Wij zijn ontzettend blij met de verbeteringen die zijn gerealiseerd. Onze verdieping lijkt nog groter, maar het meest  blij zijn we wel met de vernieuwde brasserie. De kok Rik, kan hier al zijn inspiratie in kwijt. De lunch en het diner zijn nog beter geworden. Wij nodigen jullie dan ook graag uit hier een hapje te komen eten, we kunnen aan al uw wensen voldoen!

De publieksprijs

We hebben een aantal van jullie gevraagd om ons een waardering te geven op de website van MeetingReview.
Door deze enorm mooie eindsprint zijn we 5e geworden van de categorie tot 100 personen. Zullen we in 2021 samen met jullie in de top 3 eindigen?
Ondanks dat 2021 een vreemdere start heeft gekend dan 2020 hebben we de afloop samen in de hand. Werk je met ons aan een kansrijk 2021? Tot snel!