Spring naar content

Na 10 jaar herboren

De verbouwing

2020 is op de juiste manier ingeluid. Zoals een aantal van jullie wel weten, hebben wij met de start van dit jaar een nieuw jasje aan gedaan.

We zijn halverwege december begonnen met een verbouwing en deze duurde tot de tweede week van januari. We hebben bij het maken van de plannen veel gehad aan onze ervaringen van de afgelopen tien jaar en aan de expertise van onze collega’s van YNNO. Zij zijn gespecialiseerd in de fysieke, virtuele en sociale werkomgeving. Bij deze verbouwing zijn muren gesneuveld, technische snufjes toegevoegd en veel in het interieur is vervangen. Zo hebben we nu nieuwe comfortabele stoelen die zijn gemaakt van gerecyclede petflessen. De ruimten blijven je on

dersteunen in jouw stap van het vergaderproces met kleurstelling, indeling en uitstraling. Dit laten we je graag zien tijdens een rondleiding.

Die rondleiding moet in de huidige situatie en de daarbij behorende maatregelen even op zich laten wachten. Maar gelukkig zijn we druk bezig geweest met onze nieuwe website en zijn nieuwe foto’s genomen. Zo is ons nieuwe uiterlijk vereeuwigd door fotograaf Peter Brugmans. De foto’s zijn prachtig en geven wat ons betreft een representatief beeld van de werkelijkheid. Deze foto’s hebben we natuurlijk meteen de wereld in geslingerd via onze vernieuwde website. Deze is ontwikkeld door Reclameloods en zij hebben echt een fraai resultaat geleverd. Wij zijn erg trots op! Door het strakke design van onze website en de verfrissende uitstraling van Youmeet zijn we als locatie gegroeid. We voelen ons volwassener. Nu sluit alles weer aan op onze leeftijd. We zijn namelijk een decennium oud maar we voelen ons herboren!

Teambuilding

Terwijl Youmeet werd klaargestoomd voor de komende jaren, was het onze beurt om ook onszelf klaar te stomen. Dit deden we door kennis te vergaren en onze hersenen weer op te poetsen. Hier zouden we natuurlijk de vijf stappen van Youmeet voor kunnen volgen, maar zoals je hier kunt lezen is het ook goed om eens je horizon te verbreden. Wij kozen ervoor om samen met YNNO de hei op te gaan.

Op 289km afstand van Youmeet, onze thuisbasis, zaten wij in de Belgische Ardennen. Hier hebben wij verschillende experts ontvangen om onze kennis bij te spijkeren. Dit waren Ben Poelman van SalesRESPECT® en Freek van Looveren die organisatieadviezen geeft over nieuwe vormen van organiseren. Samen met Ben hebben we gewerkt aan het doorvragen, de behoefte analyseren en op basis daarvan het maximale uit een sessie te halen. Mocht je dus een inspirerende ruimte zoeken die aansluit op jullie sessie, wij zijn er om met je mee te denken.

In de Belgische Ardennen zit het dorpje Achouffe. Hier staat de brouwerij van het bekende kabouterbiertje “La Chouffé”. Deze hebben we bezocht en hebben daar heerlijk nagepraat over de trainingen en de tot ons genomen stof. Dit deden we onder het genot van het vloeibare goud met een fatsoenlijke twee vingers wit schuim. Terwijl ons uitdagende dagprogramma voor de nodige inspanning zorgde, wisselden we dat af met gezellige avonden. Ondertussen werkte Kim bij Youmeet en ontving daar al onze gasten. Super gastvrij kregen wij terug van een aantal van hen en dus een dikke pluim voor jou. Nogmaals bedankt!

YNNO & Youmeet.

Elke dag komen er nieuwe gasten bij ons over de vloer. Wij proberen mee te denken over welke ruimte het beste aansluit op hun sessie. Een mooi voorbeeld van een vernieuwende sessie is onlangs verzorgd door YNNO-collega Nick Lettink. Hij gaf een gastcollege bij Youmeet waarvoor hij een groep studenten uitnodigde die hun master Facility & Real Estate Management volgen aan de Saxion hogeschool. Dit gastcollege ging over de toekomst van werk en hoe organisaties daar nu al rekening mee kunnen houden. Dit vanuit het perspectief van vastgoed, facilitair en werkplekontwikkeling. De nieuwe inrichting van Youmeet en YNNO sluiten goed aan op dit onderwerp. Een innovatief verhaal wordt namelijk beter ondersteund door een innovatieve ruimte.

Het volgende kwartaal gaan wij ook geen wortel schieten of stof vangen. Als je onze LinkedIn– en Facebookpagina leuk vindt, zie je binnenkort onze volgende update én acties!